top of page

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ - BAZAAR


Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, ώρες 11:00-15:00.

Αγαπητοί Γονείς,

  • Η μεγάλη στιγμή της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής - Bazaar που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων στο Σχολείο μας έφτασε!!!

  • Όπως σας έχουμε πει και παλιότερα, ο Σύλλογος δεν είναι μόνο τα μέλη του Δ.Σ αλλά όλοι μας. Περιμένουμε λοιπόν τη βοηθειά σας στο στήσιμο της γιορτής, που θα γίνει το Σάββατο 17/12 και ώρα 17:00.

  • Από την ώρα αυτή και μετά, σας υπενθυμίζουμε ότι θα δεχόμαστε και τα εδέσματα που θα έχουν κατασκευάσει οι μαμάδες για την Αγορά του Παζαριού μας. Ακόμη την Κυριακή το πρωϊ (09:00 πμ) θα χρειαστούν κάποια χέρια μπαμπάδων για το στήσιμο του χώρου. Μπαμπάδες ήρθε η ώρα να βοηθήσετε, δηλώστε συμμετοχή στο προεδρείο: τηλ. 6986931997 ή στο 6odimotikons@gmail.com.

Κάποιες πληροφορίες τώρα που θα σας χρειαστούν για την ημέρα της γιορτής.

Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ

Ο Αη Βασίλης θα έρθει να μοιράσει «δωράκι» στα παιδιά, επίσης στο χώρο θα υπάρχει και η Αίθουσά του, όπου τα παιδιά θα μπορούν να του γράφουν το γράμμα τους στο σχετικό έντυπο. Γι αυτή την Αίθουσα χρειάζονται Υπεύθυνοι Γονείς (εναλλάξ), που θα βοηθούν τα μικρότερα παιδιά στη διαδικασία και θα έχουν γενικότερα την επίβλεψη του χώρου. Όποιος επιθυμεί μπορεί να ενημερώσει το προεδρείο για τη διάθεσή του.

Ο ΜΑΓΟΣ ΚΑΙ Η ΕΜΨΥΧΩΤΡΙΑ

Για τη διασκέδαση των μικρών και «μεγάλων παιδιών», φροντίσαμε να έχουμε κοντά μας στις 12:00 τον μάγο ταχυδακτυλουργό LUIGELΟ, που με τις μαγικές του ικανότητες θα προκαλέσει τις αισθήσεις σας και θα αλλάξει την άποψη σας για το τι είναι αληθινό και τι όχι... Μετά η «χορευταρού» ANNH θα ξεκινήσει το πρόγραμμά της, στη 13:00 με πολύ-πολύ χορό!

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Όπως κάθε χρόνο στο χώρο της γιορτής μας, θα υπάρχει και Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής. Τα παιδιά με την βοήθεια των Υπευθύνων θα δημιουργήσουν τα εδέσματά τους για το παζάρι μας.

Στην ΑΓΟΡΑ μας θα βρείτε όμορφα και Πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα Δώρα κ.α

Στο ΚΥΛΙΚΕΙΟ μας θα σερβίρονται Καφές, Ζεστή Σοκολάτα, Ζεστό Κρασί, Αναψυκτικά και για όσους πεινάσουν Χοτ-Ντογκ, Τοστ και Βαφλάκια!

Σας περιμένουμε...

* Οι φετινές προσφορές του Συλλόγου μας στο Σχολείο:

Ένα (1) Θερμοερμάριο για το ζέσταμα των φαγητών στο Ολοήμερο Σχολείο.

Δύο (2) Μεταλικές Ντουλάπες για αποθήκευση υλικού στην αίθουσα πληροφορικής.

4ις βιβλιοθήκες για τις αίθουσες 1, 5, 9, 12.

18m ράφια για να εκτίθενται τα βιβλία λογοτεχίας στις αίθουσες 6, 2 (Α1-A2 τάξεις).

1 Projector Full HD, 1 Οθόνη 240Χ135, 1 Laptop για την αίθουσα 5.

Συσκότιση με Κουρτίνες Blackout 25m - Βαρέως Tύπου «Σιδηρόδρομος», για τις ανάγκες των προβολών στην αίθουσα 8.


bottom of page