top of page

Κοπή Βασιλόπιτας - Πάμε Θέατρο

Αγαπητοί Γονείς, ευχόμαστε το 2017 να είναι μια χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα, αισιοδοξία & με καλύτερες προοπτικές για όλους μας, παιδιά, γονείς και δασκάλους.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Σας θυμίζουμε την «παραδοσιακή» προσφορά από τους γονείς, της βασιλόπιτας που κόβεται στην αρχή της χρονιάς σε κάθε τμήμα. Φέτος, προγραμματίζουμε να προσφέρουμε τις βασιλόπιτες τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου. Παρακαλούμε, ενημερώστε μας εγκαίρως, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι όλα τα τμήματα θα έχουν από μια βασιλόπιτα (χωρίς άχνη ζάχαρη). * Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα μέλη του ΔΣ ή στο 6odimotikons@gmail.com

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αδάμης, η δασκάλα της Θεατρικής Ομάδας μας Δόμνα Ζαφειροπούλου και οι ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΒΟΥΡΕΣ ανεβάζουν φέτος στο Θέατρο ΙΛΙΣΙΑ, την παράσταση «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» του Λούις Κάρολ. Ο Σύλλογος Γονέων, καλεί τους γονείς και τα παιδιά, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11:00, να δούμε όλοι μαζί την παράσταση, με τιμή εισιτηρίου 6€ το άτομο.

Ενημερώστε μας για τη συμμετοχή σας το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, προκειμένου να γίνει η κράτηση. Τα εισιτήρια σας θα τα προμηθευτείτε έξω από το θέατρο, 30 ́ λεπτά νωρίτερα από την έναρξη της παράστασης. Την οργανωτική ευθύνη και τη συλλογή των δελτίων συμμετοχής έχει αναλάβει η υπεύθυνη του Θεατρικού τμήματος Χριστίνα Θεοφιλοπούλου, κατά την ώρα του μαθήματος (Τρίτη 16:15-18:00) ή στην άφιξη των μαθητών στο σχολείο. * Διάρκεια Παράστασης: 80 ́ (διάλειμμα 15 λεπτών). Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας.

Διασκευή - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αδάμης, Σκηνικά: μαγικές σβούρες, Κοστούμια: Βέρα Αναστασάκου, Kίνηση: Αντιγόνη Γύρα, Ενορχήστρωση-Διασκευή: Γιώργος Κωνσταντινίδης, Μάσκες - Κατασκευές: Ιφιγένεια Κωφού, Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Αδάμης, Φωτισμοί: Γιώργος Ανεστόπουλος, Βοηθός Σκηνοθέτη: Κωνσταντίνος Παππάς, Βοηθός Χορογράφου: Ευγενία Σιγαλού, Παραγωγή: μαγικές σβούρες.

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Δημήτρης Αγοράς, Αλέξης Βιδαλάκης, Δημήτρης Καπετανάκος, Σοφία Πανάγου, Δανάη Σδούγκου, Μαριλίζα Χρονέα, Γιάννης Φιλίππου.

** Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι η ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ που οργανώνει ο σύλλογος μας ορίστηκε να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 & ώρες 11:00-15:00 στο σχολείο. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση. Προγραμματιστείτε!

Το Διοικητικό Συμβούλιο


bottom of page