top of page

Αποκριάτικος χορός


Αγαπητοί γονείς,

σας προσκαλούμε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, ώρες 11:00-15:00, στον Αποκριάτικο Χορό στο Σχολείο μας.

Κόστος πρόσκλησης με μενού πάρτι: 3€ το άτομο

ΜΑΣΚΑΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ

Βάλτε τις στολές σας, πάρτε σερπαντίνες (όχι κομφετί και σπρέι) και ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

Μαζί μας θα είναι ο DJ ΧΡΗΣΤΟΣ, ο μάγος ταχυδακτυλουργός LUIGELΟ και η ΕΜΨΥΧΩΤΡΙΑ ΑΝΝΗ.

Αυτό που οπωσδήποτε πρέπει να φέρετε είναι το κέφι σας!!! Χορός και ξεφάντωμα για μικρούς και μεγάλους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση του Συλλόγου μας, με πολλά και πλούσια δώρα! Τιμή λαχνού: 1€. Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσής μας (που αφορά και την παραγγελία μας στο κέτερινγκ) παρακαλούμε προμηθευτείτε έγκαιρα τις προσκλήσεις των 3€ το άτομο αυστηρά έως Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 από το κατάστημα “Σουσάμι Άνοιξε” έναντι του σχολείου ή στα μέλη του ΔΣ.

Το «μενού πάρτυ» περιλαμβάνει: Μπεργκεράκι, πιτσάκι, πιροσκί λουκανικάκι, τυροπιτάκι, μπόμπα γαλοπούλα-τυρί και αναψυκτικά.

* Ειδικά για τους μαθητές μας & σε μια προσπάθεια να ελαχιστοποιούμε τα έξοδα των γονιών, διοργανώνουμε ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ στο σχολείο μας, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, ώρες 11:30-14:00. Μπορείτε να φέρετε αποκριάτικες στολές που δεν χρησιμοποιείτε: πλυμένες και σιδερωμένες. Οι στολές θα παραλαμβάνονται από την Δευτέρα 6/2/2017 & ώρες: 08:10-18:00 στο κατάστημα ΣΟΥΣΑΜΙ ανοιξε έναντι της εισόδου του σχολείου.

** Ευχαριστήρια επιστολή μας απέστειλε: η Πανελλήνια Ένωση Φίλων Πολυτέκνων (Π.Ε.ΦΙ.Π), για την προσφορά μας: ενδυμάτα, υποδήματα κ.ά, τα οποία συλλέξαμε στο ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ & ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που οργανώσαμε το Νοέμβριο.

Προγραμματισμός δράσεων & εκδηλώσεων του Συλλόγου μέχρι το τέλος του σχολικού έτους

α) ΕΑΡΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ στη ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ για γονείς, παιδιά και φίλους, θα οργανώσει ο σύλλογός μας τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου.

β) Η ομαδική φωτογράφιση των τάξεων του σχολείου μας θα γίνει το μήνα Μάιο. Η ημερομηνία θα προκύψει μετά από συννενόηση με την Δ/ντρια και το Σύλλογο Διδασκόντων.

γ) Το ενδοσχολικό πρωτάθλημα σκάκι που παραδοσιακά οργανώνουμε κάθε χρόνο θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Μαϊου 2017.

δ) Η εκδήλωση της ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ που οργανώνει ο σύλλογος μας και στην οποία παρουσιάζεται η δουλειά των παιδιών της θεατρικής ομάδας, του χιπ-χοπ, των παραδοσιακών χορών, του αρμονίου, και γίνεται η βράβευση των σκακιστών μας, ορίστηκε να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Μαϊου 2017 & ώρα 19:00 στη Λεόντειο. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση. Προγραμματιστείτε!

ε) Τέλος, προγραμματίζουμε για φέτος να διοργανώσουμε τον Ιούνιο, ένα μεγάλο καλοκαιρινό ΠΑΡΤΥ στη λήξη της σχολικής χρονιάς, για γονείς, δασκάλους και παιδιά όλων των τάξεων του σχολείου μας, αποχαιρετώντας έτσι και τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης μας.

στ) Για περισσότερη ενημέρωσή σας μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε συχνά το site μας: http://6odimotikons.wixsite.com/6odimotikonshttp://6odimotikons.wixsite.com/6odimotikons


bottom of page