top of page

Αποκριάτικος Χορός-Αλλαγή ώρας στο ΧΙΠ ΧΟΠ κ.ά.

​Αγαπητοί γονείς,

με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε εσάς και τα παιδιά στην Αποκριάτικη Γιορτή που διοργανώνουμε στο σχολείο μας την Κυριακή 19/2 στις 11:00 πμ

Για την ασφάλεια των παιδιών μας απαγορεύονται τα σπρέϊ και τα κομφετί (χαρτοπόλεμος), επίσης καλό είναι να αποφύγουμε τα αιχμηρά αποκριάτικα αξεσουάρ (σπαθιά κ.ά).

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή μας σε αυτό το μεγάλο πάρτι είναι: Τα παιδιά να συνοδεύονται από τους γονείς-κηδεμόνες οι οποίοι θα φέρουν και την αποκλειστική τους ευθύνη.

Δυο λόγια τώρα για το πρόγραμμα: Έναρξη: 11:00 π.μ, ο μάγος LOUIGELO θα αρχίσει το πρόγραμμά του στις 12:00-13:00 και η εμψυχώτρια Άννη τον χορό στις 13:00-14:00, οι Λαχνοί θα διατεθούν περίπου 12:30 με 13:00, και καθόλη τη διάρκεια ο DJ ΧΡΗΣΤΟΣ θα μας ξεσηκώνει με τις μουσικές του.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι οι προσκλήσεις 3€ το άτομο (με μενού πάρτυ), διατίθενται από τα μέλη του ΔΣ στην άφιξη και το σχόλασμα των μαθητών και από το κατάστημα «Σουσάμι Άνοιξε», αυστηρά μέχρι την Παρασκευή 17/2.

Από την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου το μάθημα του Χιπ Χοπ θα ξεκινάει στις 16:00 έως 17:30. Αυξήθηκε δηλ. κατά 30΄ λεπτά, προκειμένου να μην χωριστεί το τμήμα. Στο μάθημα της επόμενης Πέμπτης, τα παιδιά θα παραλάβουν γραπτές οδηγίες από την δασκάλα κα Αφροδίτη Αντίσου για το «κοστούμι» που θα χρειαστεί να προμηθευτούν, για τις ανάγκες της παρουσίασης του μαθήματος στην ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 29 Μαϊου, ώρα 19:00, στο αμφιθέατρο της Λεοντείου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο


bottom of page