top of page

Ομαδικοί Αγώνες Σκάκι-Μάθημα Κεντητικής κ.ά..


Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι:

α) την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 και ώρα 17:00, δύο επίλεκτες ομάδες σκακιού του Σχολείου μας θα λάβουν μέρος στο 15ο Περιφερειακό Ομαδικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Μαθητών/τριων της Π. Ε. ΝΟτιου ΤομΕα Αθηνών. Ο χώρος διεξαγωγής των αγώνων θα είναι το 1ο Λύκειο & 1ο Γυμνάσιο Καλλιθέας – Σχολικό Συγκρότημα Ιζόλα (Αιγέως 41-43 & Αγησιλάου, Καλλιθέα).

Τους Αγώνες διοργανώνουν: η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής, ο Δήμος Καλλιθέας, ο ΟΠΑΑ «Γιάννης Γάλλος» και ο Σκακιστικός Όμιλος Καλλιθέας. Θα συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες από τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Νότιου Τομέα (Δήμοι Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Γλυφάδας, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου, Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου). Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες κλικ εδώ: http://essnachess.gr/prokirikseis-sxolikwn/item/352-omadiko-protathlima-p-e-notiou-tomea-athinon-2017

β) Το μάθημα της ΚΕΝΤΗΤΙΚΗΣ, ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ κ.ά δεν θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου λόγω έκτακτης υποχρέωσης της δασκάλας Ναταλίας Γκοβόροβα.

Υ) Το Διοικητικό Συμβούλιου του συλλόγου μας θα συνεδριάσει εκτός απροόπτου την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017, ώρες 20:00-22:00 στο Σχολείο. Υπενθυμίζουμε ότι οι συνεδριάσεις είναι ανοιχτές για όλα τα μέλη του συλλόγου μας, δηλαδή όλους τους γονείς των μαθητών του Σχολείου.


bottom of page