top of page

Ετήσια Γενική Συνέλευση - Δραστηριότητες του Συλλόγου

Αγαπητοί γονείς,

η νέα σχολική χρονιά άρχισε και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας είναι και φέτος παρών για να συμβάλλει με τα δικά του μέσα, στο να διευκολύνει, βελτιώσει, εμπλουτίσει τη ζωή των παιδιών μέσα στη σχολική κοινότητα.

Με τη συνεργασία της διεύθυνσης του σχολείου, του συλλόγου διδασκόντων και κυρίως με την απαραίτητη δική σας συμμετοχή, με καλή διάθεση, πολύ όρεξη, νέες ιδέες, αλληλεγγύη και εθελοντική δουλειά, θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε τις αυξανόμενες δυσκολίες, να διαφυλάξουμε το περιβάλλον του σχολειού μας από τις αρνητικές επιπτώσεις της κρίσης και να προσφέρουμε σε γονείς και παιδιά ευκαιρίες ψυχαγωγίας και δημιουργικότητας.

σας καλούμε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 το απόγευμα, στον 1ο όροφο του σχολείου. Εγγραφές νέων μελών & πληρωμές συνδρομών 18:00-18:30. Έναρξη Γενικής Συνέλευσης 18:30 για να γνωριστούμε και με τα νέα μέλη μας, τους γονείς των παιδιών της Α΄ τάξης, και να συζητήσουμε.

  • Πεπραγμένα σχολικού έτους 2016-2017

  • Έκθεση Εξελεκτικής Επιτροπής

  • Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού 2016-2017

  • Ενημέρωση για το Κτηριακό Ζήτημα του σχολείου μας

  • Προγραμματισμός πολιτιστικών & αθλητικών δραστηριοτήτων-ορισμός υπευθύνων

  • Προγραμματισμός δράσεων & εκδηλώσεων νέας χρονιάς,

  • Λοιπά θέματα...

Σ α ς π ε ρ ι μ έ ν ο υ μ ε σ τ η Γ ε ν ι κ ή Σ υ ν έ λ ε υ σ η

Η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη και ουσιαστική

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σχετικά με τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες του Συλλόγου. Βάσει του προγραμματισμού των προηγούμενων ετών και της διαθεσιμότητας που μας έχουν δηλώσει οι δάσκαλοι, παρουσιάζουμε το παρακάτω ενδεικτικό προτεινόμενο πρόγραμμα, το οποίο θα οριστικοποιηθεί με την προϋπόθεση εξεύρεσης ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ανά μάθημα και μετά τις δηλώσεις συμμετοχής.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΗΜΕΡΑ ΩΡΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ/Α

ΧΙΠ–ΧΟΠ/Σύγχρονος Δευτέρα 16:30 - 18:30 Αντίσου Αφροδίτη

Θεατρικό Τρίτη 16:15 - 18:15 Παπαδοπούλου Μαίρη -

Βόλεϊ Τρίτη 17:00 - 18:00 Κούρτη Ροδούλα

Σκίτσο (2 τμ.) Τετάρτη 16:30 - 18:30 Τζαμπούρα Μαρία

Εκπ. Ρομποτική (2 τμ) Τετάρτη 17:00 - 20:00 Παπαδοπούλου Ελίζα

Μπάσκετ Πέμπτη 16:30 - 17:30 Κάντας Κων/νος

Κεντητική Ραπτική Πέμπτη 17:00 - 18:00 Γκοβόροβα Ναταλία

Παραδοσιακοί Χοροί (2 τμ) Παρασκευή 18:00 - 20:00 Κούρτη Ροδούλα

Σκάκι (3-4 τμ.) Σάββατο 10:00 - 14:00 Ξυλογιαννόπουλος Αντώνης

Για την καλύτερη διεξαγωγή της συνέλευσης και πριν την εναρξή της, σας παρακαλούμε να μας δηλώσετε, τη διαθεσιμότητά σας για να αναλάβετε την ευθύνη ενός μαθήματος, καθώς και την αίτηση συμμετοχής των παιδιών σας στα μαθήματα, με τα δελτία που παραλάβατε από την γραπτή ανακοίνωση που μοιράστηκε στα παιδιά. Επαναλαμβάνουμε ότι το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό όπως και ο αριθμός των τμημάτων, θα τροποποιηθεί ανάλογα με τις συμμετοχές, ο δε διαχωρισμός των παιδιών ανά τμήμα γίνεται από τον-ην δάσκαλο-α. Προϋπόθεση για τη λειτουργία ενός τμήματος είναι η ελάχιστη συμμετοχή -8- παιδιών

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι είναι απαραίτητη η πληρωμή της ετήσιας συνδρομής 10€ (ανά οικογένεια), καθώς και η καταγραφή του mail σας για την καλύτερη επικοινωνία μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συλλογή των Συνδρομών & των Δελτίων Συμμετοχής για τις δραστηριότητες, θα γίνεται από τα μέλη του ΔΣ κατά την άφιξη και το σχόλασμα των παιδιών, έξω από το σχολείο.


bottom of page