top of page

Ανταλλακτικό και Χαριστικό Παζάρι Αλληλεγγύης - Νέα των Μαθημάτων μας

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, και ώρες 10:00-14:00, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου μας Ανταλλακτικό & Χαριστικό Παζάρι Αλληλεγγύης. Δεχόμαστε οτιδήποτε διαθέτετε από τα παρακάτω:

  • είδη ρουχισμού βρεφικά, παιδικά και για μεγάλους

  • παπούτσια βρεφικά και παιδικά

Η παραλαβή θα γίνεται από Δευτέρα 6/11 έως και Παρασκευή 10/11, στο κατάστημα «Σουσάμι Άνοιξε» έναντι του σχολείου στον πεζόδρομο. Επίσης και από τα μέλη του ΔΣ, στην άφιξη και στο σχόλασμα των παιδιών. Το στήσιμο του χώρου θα γίνει την Παρασκευή 10/11 από τις 18:00 στην αίθουσα (5) του σχολείου.

Ό,τι φέρετε θα πρέπει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Τα ρούχα πλυμένα, σιδερωμένα και γενικά φροντισμένα και καθαρά.

Ό,τι περισσέψει θα δοθεί δωρεάν, στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων (ΠΕ.ΦΙ.Π), σε οργανισμούς και ομάδες περίθαλψης προσφύγων, σε ιδρύματα για παιδιά και όπου αλλού μας υποδειχθεί ότι υπάρχει ανάγκη.

Την οργανωτική ευθύνη έχουν αναλάβει τα μέλη του Δ.Σ.

Όποιος-α επιθυμεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει με τα μέλη του ΔΣ.

Αναμένουμε τη συμμετοχή όλων σας. Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε δίπλα μας!

«ό,τι περισσεύει σ’ εμένα, μπορεί να είναι για κάποιον άλλο ό,τι χρειάζεται!»

ΝΕΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

  1. Το ΧΙΠ ΧΟΠ ξεκινάει την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017, ΠΡΟΣΟΧΗ ώρες 17:30-18:30. Για την εύρυθμη λειτουργία του μαθήματος χρειάζεται ένας Αναπληρωματικός Υπεύθυνος Γονέας. Παρακαλούμε οι γονείς των συμμετεχόντων παιδιών να δηλώσουν την διαθεσιμότητά τους.

  2. ΣΚΙΤΣΟ: Το τμήμα Α΄ (α΄, β΄ τάξεις) θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017, ώρες 16:30-17:30. Σημειώνουμε ότι το τμήμα αυτό παραμένει ανοιχτό στις εγγραφές. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

  3. Το μάθημα της ΚΕΝΤΗΤΙΚΗΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ κ.ά ξεκινάει όπως γνωρίζετε την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017, ώρες 17:00-18:00. Για τα υλικά θα ενημερωθείτε την πρώτη ημέρα του μαθήματος από την δασκάλα κ. Ναταλία Γκοβόροβα.

  4. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ: Μετά την παρουσίαση του μαθήματος που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας στις 26/10, σας ενημερώνουμε ότι Υπεύθυνος Γονέας ανέλαβε ο κ. Βασίλης Ψαλλιδάς τηλ: 6973458069, <psallidasvas@gmail.com>. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να ξεκινήσουν τα μαθήματα και για την εύρυθμη λειτουργία τους, θα πρέπει απαραιτήτως να δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους ως Έφοροι για το Β΄ Τμήμα δύο γονείς, ως επίσης αναμένουμε και τη συμμετοχή περισσότερων παιδιών. Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι γονείς να επικοινωνήσουν με τον κ. Ψαλλιδά για τις απαραίτητες πληροφορίες-λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουν για τη συμμετοχή των παιδιών στο μάθημα.

  5. ΜΠΑΣΚΕΤ: Το μάθημα έκλεισε σε εγγραφές. Για νέες εγγραφές θα τηρηθεί λίστα αναμονής. Υπενθυμίζουμε ότι τις μέρες που βρέχει τα μαθήματα ΜΠΑΣΚΕΤ και ΒΟΛΕΪ θα πραγματοποιούνται σε αίθουσα διδασκαλίας και τα παιδιά θα διδάσκονται θεωρία του αθλήματος.

  6. ΣΚΑΚΙ: Μετά την διαμόρφωση των τμημάτων από τον προπονητή κ. Αντώνη Ξυλογιαννόπουλο, τα μαθήματα ξεκινάνε το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017. Η λίστα των τμημάτων στάλθηκε στους ενδιαφερόμενους γονείς με e-mail. Για οποιαδήποτε απορία για το τμήμα του παιδιού σας επικοινωνήστε με την Υπεύθυνο Γονέα του μαθήματος κ. Κατερίνα Κακεπάκη (6977808251).

  7. Αναζητήστε τους κανόνες των μαθημάτων και την υπεύθυνη δήλωση για την ανάληψη της ευθύνης της άφιξης και της αναχώρησης του παιδιού σας στις δραστηριότητες του συλλόγου, στους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ των μαθημάτων μας.

  8. Τ Ε Λ Ο Σ θ α π α ρ α κ α λ ο ύ σ α μ ε αν για οποιονδήποτε λόγο κάποιο παιδί διακόπτει ένα μάθημα, να ενημερώνεται άμεσα ο Υπέυθυνος Γονέας του μαθήματος ή το Προεδρείο, επίσης είναι σημαντικό κυρίως για λόγους ασφάλειας όταν ένα παιδί έρχεται για πρώτη φορά να παρακολουθήσει κάποιο μάθημα, ο γονέας να δηλώνει τα στοιχεία του τηλ. e-mail κλπ, στον Υπέυθυνο Γονέα του μαθήματος.


bottom of page