top of page

Χριστουγιεννιάτικο Εργαστήρι Κατασκευών - Ενημέρωση για τα Μαθήματα του Συλλόγου

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

1) ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Η δράση μας “Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι Κατασκευών” άλλαξε ημερομηνία και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκεύη 1 Δεκεμβρίου 2017 και ώρες 19:00-20:30. Την ημέρα εκείνη το μάθημα των Παραδοσιάκων Χορών του Β΄ τμήματος δεν θα πραγματοποιηθεί. Στην 2η σελίδα της παρούσης ανακοίνωσης το δελτίο συμμετοχής για τη δράση. Η συλλογή των δελτίων συμμετοχής θα γίνεται από τα μέλη του ΔΣ κατά την άφιξη ή αναχώρηση των μαθητών από το σχολείο. Τα Δελτία θα γίνουν δεκτά αυστηρά έως ΤΡΙΤΗ 28/11. Για τα υλικά που θα χρειαστεί να φέρουν τα παιδιά θα ενημερωθείτε με τη σχετική ανακοίνωση-poster που θα αναρτηθεί στην είσοδο του σχολείου και από τα e-mail σας.

2) Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΝοεμβρΙου 2017, τα απογευματινά μαθήματα των Παραδοσιάκων Χορών θα πραγματοποιηθούν κανονικά στις προγραμματισμένες ώρες.

3) Το μάθημα του Χιπ Χοπ (κάθε Δευτέρα ώρες 17:30-18:30) ολοκλήρωσε τις εγγραφές. Για νέες εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (περίπτωση αναχώρησης κάποιου παιδιού). Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι γονείς να έρθουν σε συννενόηση με την Υπεύθυνη Γονέα του μαθήματος κ. Αγγελική Μπαλατλή.

4) Τα μαθήματα της ΘεατρικΗς Ομάδας παραμένουν ανοιχτά σε εγγραφές μέχρι και την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου. Υπεύθυνη Γονέας η κ. Ίλια Κωνσταντίνου.

5) Το μάθημα του Βόλεϋ παραμένει ανοικτό στις εγγραφές για λίγες ακόμη θέσεις. Υπεύθυνος Γονέας ο κ. Γιάννης Βλαχάκης.

6) Το μάθημα της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής παραμένει ανοικτό στις εγραφές και για τα δύο τμήματα. Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η κ ί ν δ υ ν ο ς δ ι α κ ο π ή ς τ ο υ μ α θ ή μ α τ ο ς λόγω περιορισμένης συμμετοχής. Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι γονείς να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή των παιδιών τους στον Υπεύθυνο Γονέα του μαθήματος κ. Βασίλη Ψαλλιδά.

7) ΣΚΙΤΣΟ (κάθε Τετάρτη) το μάθημα παραμένει ανοιχτό στις εγγραφές για το Α΄τμήμα (τάξεις α΄, β΄, ώρες 16:30-17:30), για το Β΄ τμήμα (τάξεις γ΄, δ΄, ε΄ & στ΄, ώρες 17:30-18:30) είναι περιορισμένος ο αριθμός θέσεων (2) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Υπεύθυνες Γονείς του μαθήματος για το Α΄ τμήμα η κ. Ματίνα Δάγλα και για το Β΄τμήμα η κ. Ευτυχία Παναγιωτοπούλου.

9) ΜΠΑΣΚΕΤ (Πέμπτη 16:30-17:30) το μάθημα έκλεισε σε εγγραφές. Στην περίπτωση αναχώρησης κάποιου παιδιού θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι γονείς να επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο Γονέα του μαθήματος κ. Νίκο Κωτούλια.

10) Το μάθημα της ΚΕΝΤΗΤΙΚΗΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ παραμένει ανοιχτό στις εγγραφές. Υπεύθυνη Γονέας του μαθήματος η κ. Ναταλία Γκοβόροβα. ΠΡΟΣΟΧΗ τα μαθήματα της Πέμπτης 30/11 και της Πέμπτης 7/12 δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης της Δασκάλας.

11) ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ, το μάθημα παραμένει ανοιχτό στις εγγραφές και για τα δύο τμήματα. Στο Α΄ τμήμα (τάξεις α΄, β΄, γ΄) Υπευθυνος Γονέας είναι ο κ. Νίκος Ντόβας και στο Β΄τμήμα η κ. Αγγελική Μπαλατλή.

12) ΣΚΑΚΙ (κάθε Σάββατο). Για νέα εγγραφή στα μαθήματα Σκακιού θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι γονείς να έρθουν σε επαφή με την Υπεύθυνη Γονέα του μαθήματος κ. Κατερίνα Κακεπάκη, και τον προπονητή κ. Αντώνη Ξυλογιαννόπουλο.

13) Είναι πολύ σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι: οι γονείς των παιδιών που έρχονται σε ένα μάθημα για πρώτη φορά, θα πρέπει να δηλώνουν στους υπέυθυνους των μαθημάτων μας τα στοιχεία τους ονόματα, τηλέφωνα, e-mail και τάξη-τμήμα του παιδιού τους για ευνόητους λόγους.

14) Υπενθυμίζουμε ότι: Α π α ρ α ί τ η τ η π ρ ο ϋ π ό θ ε σ η για να συμμετέχουν τα παιδιά μας στα μαθήματα του Συλλόγου είναι:

α) η υπογραφή της ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ για την ανάληψη της ευθύνης της άφιξης και της αναχώρησης του παιδιού σας από τα μαθήματα, αναζητήστε την από τους Υπεύθυνους Γονείς των μαθημάτων μας, και

β) Η τακτοποίηση της ετήσιας συνδρομής 10€ ανά οικογένεια, ανεξαρτήτως παιδιών.

15) Τέλος σας υπενθυμίζουμε ό,τι τα παιδιά παραδΙδονται και παραλαμβάνονται στην πόρτα της τάξης από τον/ην Δάσκαλο-α του εκάστοτε μαθήματος και όχι στην εξώπορτα του σχολείου.

Οι υπεύθυνοι γονείς επιβλέπουν τη διαδικασία αυτή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο


bottom of page