top of page

Ανταλλακτικό και Χαριστικό Παζάρι Αλληλεγγύης - Μαθήματα Συλλόγου

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, και ώρες 10:00-14:00, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου μας Ανταλλακτικό και Χαριστικό Παζάρι Αλληλεγγύης.

Δεχόμαστε οτιδήποτε διαθέτετε από τα παρακάτω:

  • είδη ρουχισμού βρεφικά, παιδικά και για μεγάλους

  • παπούτσια βρεφικά και παιδικά

Η παραλαβή θα γίνεται από Δευτέρα 5/11 έως και Παρασκευή 9/11, στο κατάστημα «Σουσάμι Άνοιξε» έναντι του σχολείου στον πεζόδρομο.

Επίσης και από τα μέλη του ΔΣ, στην άφιξη και στο σχόλασμα των παιδιών.

Το στήσιμο του χώρου θα γίνει την Παρασκευή 9/11 από τις 18:00 στην αίθουσα (5) του σχολείου.

Ό,τι φέρετε θα πρέπει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Τα ρούχα πλυμένα, σιδερωμένα και γενικά φροντισμένα και καθαρά.

Ό,τι περισσέψει θα δοθεί δωρεάν, στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων (ΠΕ.ΦΙ.Π), σε οργανισμούς και ομάδες περίθαλψης προσφύγων, σε ιδρύματα για παιδιά και όπου αλλού μας υποδειχθεί ότι υπάρχει ανάγκη.

Την οργανωτική ευθύνη έχουν αναλάβει τα μέλη του Δ.Σ.

Όποιος-α επιθυμεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει με τα μέλη του ΔΣ.

Αναμένουμε τη συμμετοχή όλων σας. Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε δίπλα μας!

«ό,τι περισσεύει σ’ εμένα, μπορεί να είναι για κάποιον άλλο ό,τι χρειάζεται!»

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

Ενημερώνουμε ότι το ΔΣ πραγματοποίησε τις κατάλληλες ενέργειες και είμαστε σε αναμονή της αδειοδότησης από την ΕΣΕΠΕ (Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης). Επίσης για την εύρυθμη λειτουργία των μαθημάτων μας, θα πρέπει απαραιτήτως να δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους ως Υπεύθυνοι Γονείς (δύο γονείς για κάθε μάθημα), και σε κάποια μαθήματα να υπάρξουν περισσότερες συμμετοχές παιδιών.

  1. ΧΙΠ ΧΟΠ, το μάθημα ολοκλήρωσε τις εγγραφές. Για νέες εγγραφές θα τηρηθεί λίστα αναμονής. Χρειάζεται έναν (1) Αναπληρωματικό Υπεύθυνο Γονέα.

  2. ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, το μάθημα είναι ανοιχτό στις εγγραφές αλλά δεν συμπληρώνει τις απαραίτητες συμμετοχές παιδιών ούτε έχει Υπεύθυνους Γονείς για να ξεκινήσει. Παρακαλούμε οι γονείς των συμμετεχόντων παιδιών να δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους.

  3. ΒΟΛΕΫ, το μάθημα είναι ανοικτό σε εγγραφές χρειάζεται έναν (1) Αναπληρωματικό Υπεύθυνο Γονέα.

  4. ΣΚΙΤΣΟ, και τα δύο τμήματα παραμένουν ανοιχτά στις εγγραφές. Το Α΄τμήμα (α,β τάξη) δεν έχει συμπληρώσει τις απαραίτητες συμμετοχές. Δεν υπάρχουν Υπεύθυνοι Γονείς και για τα δύο τμήματα. Παρακαλούμε οι γονείς των συμμετεχόντων παιδιών να δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους.

  5. ΚΕΝΤΗΤΙΚΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, το μάθημα παραμένει ανοικτό στις εγγραφές. Για τα υλικά θα ενημερωθείτε από την δασκάλα και Υπεύθυνη Γονέα κ. Ναταλία Γκοβόροβα την πρώτη ημέρα του μαθήματος.

  6. ΜΠΑΣΚΕΤ, Το μάθημα είναι ανοιχτό στις εγγραφές, προς το παρόν θα λειτουργήσει για όλα τα παιδιά με ένα τμήμα ώρες 17:00-18:00. Χρειάζεται έναν (1) Αναπληρωματικό Υπεύθυνο Γονέα.

  7. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ, το μάθημα παραμένει ανοιχτό στις εγγραφές. Το Α΄ τμήμα (α,β,γ τάξεις) δεν έχει συμπληρώσει τις απαραίτητες εγγραφές. Χρειάζεται έναν (1) Αναπληρωματικό Υπεύθυνο Γονέα.

  8. ΣΚΑΚΙ: είναι το πολυπληθέστερο μάθημα του συλλόγου μας. Το μάθημα χρειάζεται Υπεύθυνους Γονείς (έναν για κάθε τμήμα). Παρακαλούμε οι γονείς των συμμετεχόντων παιδιών να δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους.

* Υπενθυμίζουμε ότι τις μέρες που βρέχει τα μαθήματα ΜΠΑΣΚΕΤ και ΒΟΛΕΪ θα πραγματοποιούνται σε αίθουσα διδασκαλίας και θα διδάσκεται θεωρία του αθλήματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο


bottom of page