top of page

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή-Bazaar, Κυριακή 9/12/2018, ώρες 10:30-15:00


Αγαπητοί γονείς,

η μεγάλη στιγμή της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής - Bazaar που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων στο Σχολείο μας έφτασε!

Όπως σας έχουμε πει και παλιότερα, ο Σύλλογος δεν είναι μόνο τα μέλη του ΔΣ αλλά όλοι μας. Περιμένουμε λοιπόν τη βοηθειά σας στο στήσιμο της γιορτής, που θα γίνει το Σάββατο 8/12 και ώρα 17:00.

Από την ώρα αυτή και μετά, σας υπενθυμίζουμε ότι θα δεχόμαστε και τα εδέσματα που θα έχουν κατασκευάσει οι μαμάδες για την Αγορά του Παζαριού μας. Ακόμη την Κυριακή το πρωϊ (09:00 π.μ.) θα χρειαστούν κάποια χέρια μπαμπάδων για το στήσιμο του χώρου. Μπαμπάδες ήρθε η ώρα να βοηθήσετε, δηλώστε συμμετοχή στο προεδρείο: τηλ. 6986931997 ή στο 6odimotikons@gmail.com.

Κάποιες πληροφορίες τώρα που θα σας χρειαστούν για την ημέρα της γιορτής.

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο DJ XRISTOS

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου μας θα παιανίσει στις 10:30 την έναρξη της γιορτής μας, μετά τη μουσική θα αναλάβει o DJ XRISTOS με χριστουγεννιάτικες μελωδίες κ.ά…

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ

Για τη διασκέδαση των μικρών και «μεγάλων παιδιών», φροντίσαμε να έχουμε κοντά μας από τις 11:00, για δημιουργικό παιχνίδι με τα παιδιά μας, τον εμψυχωτή Νίκο Παπαγιάννη.

Μετά κίνηση και ρυθμός με την ANNH, η οποία θα ξεκινήσει το πρόγραμμά της στις 12:00 με πολύ-πολύ χορό για τους μικρούς μας φίλους!

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Όπως κάθε χρόνο στο χώρο της γιορτής μας, θα υπάρχει και Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής. Τα παιδιά με την βοήθεια των Υπευθύνων θα δημιουργήσουν τα εδέσματά τους για το παζάρι μας.

Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ

Στο χώρο θα υπάρχει και η αίθουσά του Αη Βασίλη, όπου τα παιδιά θα μπορούν να γράψουν το γράμμα τους στο σχετικό έντυπο. Ο Αη Βασίλης θα έρθει με δώρα…

ΣΤΗΝ ΑΓΟΡA ΜΑΣ θα βρείτε όμορφα και Πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα Δώρα κ.α

ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ μας θα σερβίρονται Καφές, Ζεστή Σοκολάτα, Ζεστό Κρασί, Αναψυκτικά και για όσους πεινάσουν Χοτ-Ντογκ, Τοστ και Βαφλάκια!

Σας περιμένουμε...

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της γιορτής μας η κεντρική είσοδος του σχολείου παραμένει ανοιχτή, η γιορτή μας είναι επισκέψιμη από γονείς-κηδεμόνες, συγγενείς, γείτονες, φίλους, συμπολίτες κ.ά... Οι γονείς-κηδεμόνες θα έχουν την ευθύνη για την επίβλεψη των παιδιών τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο


bottom of page