top of page

Σύνθεση νέου ΔΣ του συλλόγου μας

Αγαπητοί γονείς,

σας ανακοινώνουμε τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας όπως προέκυψε από τη συνεδρίαση του έκτακτου Δ.Σ. που έλαβε χώρα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο την 14η Ιουνίου 2019, μετά την παραίτηση του απερχόμενου Προέδρου κ.Ζαννή Καμπάνη, λόγω αλλαγής σχολικής μονάδας του παιδιού του.

Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος: Μαρία Ντόκα

Αντιπρόεδρος: Γιάννης Βλαχάκης

Γραμματέας: Μαριαλένα Σεμιτέκολου

Ταμίας: Νικόλαος Βαρδαξής

Έφορος: Έλενα Πλαϊνάκη

Μέλος: Νικόλαος Παπαλεξίου

Μέλος: Χρηστίνα Γιαννοπούλου

Είναι μεγάλη μας χαρά να εκπροσωπούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Πρόθεση μας είναι η συνέχεια του σημαντικού έργου που ήδη έχει γίνει αλλά και η αναβάθμιση των απογευματινών αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Συλλόγου, για τις οποίες θα ενημερωθείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο. Στην προσπάθεια μας αυτή, δωρίζουμε σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας ένα κοντομάνικο μπλουζάκι όπου θα μπορούν να φορούν και στις σχολικές εκδρομές.

Η ενεργή συμμετοχή σας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εκπλήρωση των σκοπών του Συλλόγου. Η ετήσια συνδρομή είναι 10 ευρώ ανά οικογένεια συμπληρώνοντας το σχετικό δελτίο συνδρομής που ακολουθεί.​

Με εκτίμηση,

Το Δοιηκητικό Συμβούλιο

του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

6ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης


bottom of page