top of page

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ - BAZAAR 2019


Κυριακή 15 Δεκεμβρίου ώρες 11:30-14:30 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης

Αγαπητοί γονείς,

όπως κάθε χρόνο ο Σύλλογος Γονέων διοργανώνει τη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ- BAZAAR στο Σχολείο μας, μια γιορτή που προσφέρει σε όλους χαρά και τη δυνατότητα για καλές & φθηνές αγορές! Και φέτος, θα δώσουμε έμφαση σε δημιουργίες που θα φτιάξουν τα ίδια τα παιδιά στο σχολείο ή στο σπίτι. Για το λόγο αυτό, όπως ήδη γνωρίζετε διοργανώνουμε το Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι Κατασκευών την Παρασκευή 13.12.2019 και ώρες 18:30-20:00, με την επίβλεψη των γονιών-εκπαιδευτικών: Μάρως Ζερβουδάκη, Αγγελικής Χριστιανού, Σοφίας Ιωαννίδου, Γιάννης Καζαντζόγλου και Σοφίας Παυλίδου, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι μαθητές-τριες, για να φτιάξουμε χριστουγεννιάτικες κατασκευές, τις οποίες θα πουλήσουμε στο παζάρι μας. Τα υλικά που θα χρειαστεί να φέρουν τα παιδιά είναι: Ψαλίδι, μαρκαδόροι, μολύβι, κόλλα στικ, γκλίτερ σωληνάριο (ΠΡΟΣΟΧΗ όχι σκόνη).

Τι πράγματα θα πουλάμε στο Bazaar;

Τις δημιουργίες των μαθητών μας, Παιδικά βιβλία και παιχνίδια (μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση) Σπιτικά Χριστουγεννιάτικα και άλλα γλυκά και λιχουδιές. Χρηστικά ή διακοσμητικά αντικείμενα καινούργια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση Χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάρτες, κεριά κλπ.

Δημιουργήστε μαζί με τα παιδιά αντικείμενα, κοσμήματα και ό,τι άλλο σκεφτείτε. Φτιάξτε μελομακάρονα, κουραμπιέδες, γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, κέικ, σοκολατάκια κλπ. Βρείτε πράγματα σε πολύ καλή κατάσταση που δεν τα χρειάζεστε και μπορείτε να τα δώσετε

Αναζητήστε δωρεάν προσφορές-χορηγίες από καταστήματα της πόλης μας. (Δίνουμε σχετική επιστολή χορηγιών, επικοινωνήστε με μέλη του ΔΣ). Ε ν η μ ε ρ ώ σ τ ε όσους πιστεύετε πως θα ήθελαν να έρθουν για ψώνια και για διασκέδαση. Δηλώστε την εθελοντική σας συμμετοχή για το στήσιμο της γιορτής, στα μέλη του ΔΣ.

Ό,τι έχω, πού το δίνω;

Τα αντικείμενα μπορείτε να τα φέρνετε στο σχολείο τις μέρες και ώρες των απογευματινών μαθημάτων που οργανώνει ο Σύλλογός μας, μέχρι και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου. Τα γλυκά, ανάλογα με το είδος, μπορείτε να τα φέρετε την παραμονή του μπαζάρ στο στήσιμο (θα δοθεί σχετική ανακοίνωση για την ημέρα και την ώρα) ή ανήμερα, πρωί-πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του συλλόγου 698 693 1997.

Το Διοικητικό Συμβούλιο


bottom of page