top of page

Αποκριάτικος χορός


Αγαπητοί γονείς,

σας προσκαλούμε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, ώρες 11:00-15:00 στον Αποκριάτικο Χορό στο Σχολείο μας.

Κόστος πρόσκλησης με μενού πάρτι: ΜΑΣΚΑΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ

Βάλτε τις στολές σας, πάρτε σερπαντίνες (όχι κομφετί και σπρέι) και ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

Μαζί μας θα είναι ο DJ ΧΡΗΣΤΟΣ, ο ΜΑΓΟΣ MAGIC TOLTO και η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ με πολύ χορό και παιχνίδι.

Αυτό που οπωσδήποτε πρέπει να φέρετε είναι το κέφι σας!!!

Χορός και ξεφάντωμα για μικρούς και μεγάλους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση του Συλλόγου μας, με πολλά και πλούσια δώρα! Τιμή λαχνού: 1€

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσής μας (που αφορά και την παραγγελία μας στο κέτερινγκ) παρακαλούμε προμηθευτείτε έγκαιρα τις προσκλήσεις των 3€ το άτομο αυστηρά έως Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 από το κατάστημα “Σουσάμι Άνοιξε” έναντι του σχολείου, ή τα μέλη του ΔΣ.

Το «μενού πάρτι» περιλαμβάνει: Μπεργκεράκι, πιτσάκι, πιροσκί λουκανικάκι, τυροπιτάκι, μπόμπα γαλοπούλα-τυρί και αναψυκτικά.

ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ

Ειδικά για τους μαθητές μας & σε μια προσπάθεια να ελαχιστοποιούμε τα έξοδα των γονιών, διοργανώνουμε ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ στο σχολείο μας, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, ώρες 10:30-12:30.

Μπορείτε να φέρετε αποκριάτικες στολές που δεν χρησιμοποιείτε: πλυμένες και σιδερωμένες. Οι στολές θα παραλαμβάνονται από την Τετάρτη 12/02/2020 & ώρες: 08:15-18:00 από το κατάστημα ΣΟΥΣΑΜΙ ΑΝΟΙΞΕ έναντι της εισόδου του σχολείου.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους γονείς και μαθητές που συμμετείχαν ενεργά στη δράση του συλλόγου μας, για την προσφορά της βασιλόπιτας στα τμήματα των τάξεων του σχολείου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο


bottom of page